2 de marzo de 2018

Fem xarxa per sumar!

 la sessió “Matchmaking de projectes participatius” en la qual es presentaran els ajuts per al desenvolupament de projectes en el marc del Compromís de Barcelona pel Clima. No hi podeu faltar!  
 
Com ja us hem anunciat, el passat dimarts 27 de febrer estava prevista la presentació del Pla Clima al CCCB, no obstant, degut a inclemències meteorològiques, aquesta activitat s’ha hagut d’ajornar. Properament us informarem dela nova data i el lloc d’aquest esdeveniment..
No menys important ha estat la publicació de les Subvencions per al desenvolupament de projectes en el marc del Compromís de Barcelona pel Clima, que es van aprovar el passat 27 de febrer i que romanen obertes fins a l’11 d’abril de 2018.
Aquests ajuts representen una gran oportunitat per a les organitzacions de la ciutat, en especial les de la xarxa Barcelona + Sostenible, que han estat treballant els darrers dos anys en 9 projectes per fer front al canvi climàtic. La tasca d’aquests equips de projecte ha estat innovadora pel que fa la metodologia, basada en el treball col·laboratiu, alhora que transformadora pel que fa lluita contra el canvi climàtic. I de tot aquest procés hem extret uns aprenentatges que es veuen reflectits en les subvencions que us presentem.
En aquest sentit s’ha volgut convocar una sessió amb un doble objectiu: d’una banda donar a conèixer la convocatòria d’ajuts i donar continuïtat als projectes iniciats en el marc del Compromís de Barcelona pel Clima o bé crear-ne de nous. I d’altra banda aprendre a a desenvolupar projectes de forma col·laborativa, promoure cooperacions profitoses i potencials aliances entre les persones participants. La dinàmica de matchmaking serà a càrrec de Holon, membre de la xarxa B+S.
En aquesta activitat s’anunciaran i s’explicaran els ajuts per al desenvolupament de projectes en el marc del Compromís de Barcelona pel Clima i quin ús se’n pot donar per als projectes.

No hay comentarios: