2 de marzo de 2018

Estrenem nou cercador d'accions

Ja tenim a punt un nou espai al web per buscar les accions per la sostenibilitat amb més opcions. Us animem a compartir les vostres bones pràctiques amb la resta de la xarxa!

Voleu saber què estan fent les entitats respecte a la gestió de residus? La contaminació lumínica? L'obsolescència programada?

Us presentem el nou cercador d'accions! A partir d'ara trobareu tota la informació de les entitats de Barcelona + Sostenible amb una visualització més intuïtiva i senzilla. Ja podeu consultar-les i agafar idees d'altres organitzacions que també estan treballant per la sostenibilitat. 
Totes les organitzacions de la xarxa Barcelona + Sostenible signen el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, un document marc que serveix com a full de ruta amb l'horitzó al 2022. Així doncs, a l'entrar a formar part d'aquesta xarxa, les entitats es comprometen a compartir les seves accions per la sostenibilitat. Com podreu veure al nou espai web, totes les accions estan classificades seguint els objectius del Compromís (cerca per objectius) i també les línies d'acció de cada un d'ells (cerca avançada).
Encara no heu fet públiques les vostres bones pràctiques?
Si voleu apareixer al cercador i que us fem difusió a través del butlletí, envieu-nos les vostres bones pràctiques. És molt senzill, tan sols heu d'omplir aquesta fitxa d'accions i enviar-nos-la a la Secretaria: bcnsostenible@bcn.cat

Què podeu fer amb aquest nou espai al web?
> Agafar idees d'accions per la sostenibilitat d'altres organitzacions
> Fer cerques exhaustives per objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i per línies d'acció
> Enviar-nos les vostres accions perquè hi apareguin i també en fem difusió al butlletí
Descobrir projectes d'altres entitats per establir possibles col·laboracions

No hay comentarios: