2 de marzo de 2018

L’entrevista: Escandinava de Electricidad

“Volem fomentar la consciència col·lectiva que cal que optimitzem el nostre consum energètic”. Andrés Olavi, d’Escandinava de Electricidad.

A què es dedica la teva organització? 
Escandinava de Electricidad som una comercialitzadora energètica i treballem en el mercat lliure. Ens sumem a la xarxa B+S per contribuir al món de la sostenibilitat promovent l’estalvi energètic, fent participar la nostra empresa de projectes amb vocació social.
Per què ha d’existir una organització com la teva a Barcelona? Quina és la seva aportació?
Intentem fomentar una consciència d’estalvi energètic, tant des de l’optimització del subministrament com potenciant un consum més responsable. Venem energia verda 100% sostenible, però volem anar més enllà.
De què us serveix  formar part de la xarxa B+S? 
Ens dóna visibilitat i ens permet fomentar la consciència col·lectiva sobre com optimitzar el nostre consum energètic també vol dir estalviar. Com a empresa, estem apostant per potenciar la nostra vessant social. Volem aportar el nostre granet de sorra i tenir una responsabilitat social en termes econòmics i d’energia.
Què trobeu a faltar, com la milloraríeu?
De moment res, tot el contrari.
Què és el que més t’enorgulleix de la teva feina? 
Poder compartir. Tot i ser una empresa privada, ens agrada poder contribuir a la societat d’alguna manera i no només aconseguir un benefici privat amb la nostra activitat.
Quins 3 objectes o recursos t’enduries a un planeta per descobrir? 
El primer seria un ganivet per poder tallar i fer allò que em calgués. També m’enduria al meu gos i música per poder entretenir-me.
I per últim, si ens podries proposar una acció de millora en el present, per arribar a un futur més sostenible
L’optimització: que les persones tinguin un subministrament que s’adeqüi a les seves necessitats, que aprengui a consumir la llum d’una manera responsable i començar així, des de baix, a reduir la demanda i els recursos no utilitzats. Així generarem un estalvi econòmic i els impactes positius que això implica.
“Podem ”
Tot comença en nosaltres mateixos. 
Per suposat, sobretot en l’educació. 




No hay comentarios: