1 de enero de 2017

L’entrevista: BACC

A què es dedica la teva ORGANITZACIÓ? 
El BACC (Bicicleta Club de Catalunya) es dedica a la promoció i la defensa dels usuaris que van en bicicleta a nivell urbà. El nostre àmbit d’actuació és a tot Catalunya però principalment actuem a Barcelona que és on hi ha la majoria dels nostres socis. Promocionem la bicicleta i el seu ús a través d’activitats com bicicletades, xerrades, sortides...
La Bici-Feina és un dels projectes en el qual promocionem l’ús de la bicicleta per anar a treballar. Fa més de dos anys que existeix també dins l’administració pública i ja estem recollint els primers èxits. També comptem amb el projecte Bici-Escola, amb el qual ensenyem els adults a saber moure’s amb aquest mitjà de transport, és un servei voluntari. Ja són més de 5.000 persones les que han aprés a anar amb bicicleta gràcies als nostres cursos.
 
Per què ha d’existir una organització com la teva? Quina és la seva aportació?
Perquè som una entitat que promocionem i defensem als usuaris de la bicicleta.
 
De què us serveix  formar part de la Xarxa B+S?
Per donar-nos a conèixer com a entitat, perquè hi ha molts usuaris de la bicicleta que no ens coneixen, i per fer divulgació de l’ús de la bicicleta. La xarxa B+S promou la sostenibilitat i aquesta acull la bicicleta com a mitjà de transport.

Quin seria l’eslògan/notícia que t’agradaria sentir en el futur en clau de sostenibilitat?
La bicicleta és el motor de la sostenibilitat.
 
Si tornessis a néixer/començar, a què et dedicaries? Faria la mateixa trajectòria professional i personal que he fet fins ara.
 
Quins 3 objectes t’emportaries a un planeta per descobrir? 
Aigua, menjar i algun instrument de comunicació.
 
 

No hay comentarios: