1 de enero de 2017

Transició cap a la sobirania energètica

El 27 de gener al Palau Robert es celebrarà un nou Esmorzar B+S, en el qual es presentaran tres iniciatives sobre la sobirania energètica. Ja us podeu reservar la data i inscriure!
 
Els Esmorzars B+S són sessions de caràcter obert i participatiu en el decurs de les quals els representants de tres entitats expliquen breument una iniciativa sobre una temàtica en qüestió. Cada organització es presenta, intervé durant un màxim de 10 minuts i després s’obre un torn de preguntes i comentaris. Aquesta activitat està oberta a totes les organitzacions de la xarxa de B+S i als membres del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.
El proper 27 de gener us convidem a una jornada on es presentaran tres experiències que apleguen diferents criteris del vector energia indispensables per fer aquesta transició cap a un nou model energètic. Es farà pública la proposta de l'Operador Energètic Municipal per part de l'Ajuntament de Barcelona, com a aposta per al control de la producció energètica, entre d'altres intervencions.
Reserveu-vos la data, al llarg del mes de gener us anirem informant sobre tots els detalls de la jornada.
 
Esmorzar B+S "Transició cap a la sobirania energètica"
Data: 27/01/2017
Lloc: Sala Cotxeres del Palau Robert

A banda de l’Esmorzar, us presentem també una sessió relacionada amb la pobresa energètica que creiem pot ser del vostre interès.

Jornada pobresa energètica: una mirada nova. Noves solucions a un problema massa vell

Avui dia a Catalunya, hi ha persones en situació de pobresa i/o vulnerabilitat energètica. Tarpuna SCCL, membre de la xarxa Barcelona + Sostenible impulsa, amb el suport de la Fundació La Caixa, unes Jornades de Co-Creació sobre pobresa energètica al Palau Macaya.
Dates: 18 i 25 de gener i 1 i 8 de febrer de 2017 de 16 a 19h. 
Inscripcions: fins al 31 de desembre

No hay comentarios: