21 de enero de 2017

Reconeixement dels membres de la xarxa

Bridepalla i Nechi Group, organitzacions del programa Entitats i Empreses + Sostenibles, van ser guardonades el novembre passat per la seva emprenedoria i eficiència energètica.​

Bridepalla: Premio Ecoemprendedores Biocultura i Ciències Ambientals del COAMB
L’empresa Bridepalla es dedica al disseny, la producció i la comercialització de regals promocionals corporatius amb valor ambiental i social. El passat novembre l’empresa va rebre dos guardons relacionats amb l’ecoemprenedoria i iniciativa empresarial. Per una banda, va ser guardonat pel tercer "Premio Ecoemprendedores Biocultura" en l’àmbit de la innovació, l’impacte positiu sobre el medi ambient i la societat i per valor aportat als clients.
El premi va ser un reconeixement al seu model de negoci basat en la creativitat i l’ètica empresarial. Aquests premis han estat organitzats per Biocultura amb la col·laboració de l’Associació d’empreses d’Economia Verda.
Per altra banda, Bridepalla també va rebre el "V Premi Ciències Ambientals del COAMB" a la millor iniciativa empresarial, una cerimònia que es va dur a terme a la Casa Golferichs de Barcelona també durant el més de novembre i que va comptar amb el reconeixement de Joan A. Melé, antic subdirector de Triodos Bank.

Nechi Group: Premis Eficiència Energètica
Per la seva part, Nechi Group va rebre un dels Premis d’Eficiència Energètica (KNX –España y FENIE), adreçats a incentivar l’ús sostenible de recursos en habitatges i edificis energèticament eficients. L’empresa ha estat guardonada per les seves instal·lacions a Barcelona amb el Premi Instal·lació Immòtica (edifici terciari o industrial amb l’estàndard KNX).

No hay comentarios: