21 de enero de 2017

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: Ambietech, Autoritat del Transport Metropolità i Fundació Plant-for-the-planet.

Ambientech és un portal de ciències que busca fer difusió de la ciència, la salut i el medi ambient per fomentar les vocacions científiques i ajudar al seu millor aprenentatge. Això ho fa d'una manera principalment multimèdia perquè els estudiants puguin utilitzar les activitats tant a casa com a l'aula.

 
L’ATM és un consorci interadministratiu format per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la finalitat d’articular la cooperació entre els administracions públiques titulars dels serveis i de les infraestructures de transport públic. Les seves funcions són: la planificació d’infraestructures i serveis de la regió metropolitana de Barcelona, el manteniment de relacions amb els diferents operadors del transport col·lectiu, treballar per a coordinar i millorar el finançament del sistema del transport col·lectiu per part de les administracions, ordenar les tarifes, planificar el futur marc normatiu...


La Fundació Plant-for-the-Planet és una iniciativa que busca el lideratge de nens/es i joves davant d’un dels reptes més cabdals del nostre planeta, el canvi climàtic.​ Per localitzar aquests infants i joves amb sensibilitat, motivació i il·lusió per formar part d’un projecte d’abast internacional, s'utilitzen unes activitats anomenades Acadèmies. A partir de les Acadèmies neixen els Ambaixadors per la Justícia Climàtica de Plant-for-the-Planet!


No hay comentarios: