11 de marzo de 2017

Ara toca rapejar!

Un cop rebudes les vostres propostes d’estrofes per a la cançó d’Escoles+Sostenibles ara falta afegir-hi ritme! El proper 20 d’abril alumnat d'ESO, batxillerat i cicles formatius ens trobarem per a endinsar-nos en el món del rap i el trap. Us ho perdreu?
 
El passat 1 de març va finalitzar el termini per presentar les propostes d’estrofes per a la cançó d’Escoles + Sostenibles. Hem rebut una bona pila d’idees, originals, divertides, compromeses... i algunes d’elles fins i tot incorporaven una coreografia!
Després del vídeo de CEIR ARCO, l'escola Orlandai també s’ha animat a gravar i enviar-nos la seva cançó. Voleu fer-hi un cop d’ull?    
Des del programa Escoles + Sostenibles volem agraïr-vos a tots i totes les que hi heu participat que hagueu posat el vostre granet de sorra en la creació d’aquesta cançó.

I ara...com seguim?
Amb totes les aportacions que hem rebut fins ara, el grup musical Xiula elaborarà la lletra d'aquest himne que es presentarà a l’acte de cloenda del curs 16-17 que se celebrarà el juny. Apart de les lletres i les idees que heu aportat tots i totes, aquesta cançó també incorporarà un rap. Un rap que també és vostre i en el què volem que hi poseu tot el vostre ritme i creativitat. El rap de la cançó incorporarà un missatge que volem que sigui creat entre tot l’alumnat de secundària.
El proper 20 d’abril de 9.00 a 12.30h ens trobarem a l’Espai Jove La Fontana amb un grup de 30 alumnes d’ESO, batxillerat o cicles formatius amb ritme i imaginació que vulguin formar part d'aquest procés. Durant tot el matí els joves faran dinàmiques d’improvisació i complementació de ritmes amb bases de rap i trap. Un cop apreses les bases, farem una pluja d’idees de tots els temes que volem que apareguin a la cançó: sostenibles, innovadors i compromesos!
 
Després d’aquesta sessió i sent ja uns experts en rap, elaborarem la lletra definitiva que tindrà aquesta part de la cançó. Us ho perdreu? Si esteu interessats/des en participar-hi empleneu el formulari!

Com que només hi ha 30 places disponibles, farem una selecció per garantir que el màxim de centres interessats puguin participar-hi.  

No hay comentarios: