5 de marzo de 2017

Bridepalla

"Si podem regalar arbres i llavors, per què regalar un boli o un clauer que acabarà al fons del calaix?" Jon Marín, de Bridepalla.

 
A què es dedica la teva organització?
Bridepalla és una empresa que ofereix regals corporatius amb impacte positiu. Treballem amb natura (plantes, arbres i llavors) i, per tant, generem abundància biològica en un sector –el del merchandising- que acostuma a generar únicament residus. A més, fomentem economies de proximitat i treballem amb centres especials de treball que donen feina a persones en risc d’exclusió social.

Per què ha d’existir una organització com la teva a Barcelona? Quina és la seva aportació?
Hem d’existir perquè hem de canviar el tipus de regals que es donen en esdeveniments, que s’associen a una campanya de comunicació o que es regalen a clients i treballadors. Si podem regalar arbres i llavors, per què regalar un boli o clauer que acabaran al fons del calaix?
 
De què us serveix  formar part de la Xarxa B+S?
Per coincidir amb persones i entitats afins als nostres principis i properes a nosaltres. Perquè així potenciem sinèrgies i comunicació entre nosaltres.
 
Quin seria l’eslògan/noticia que t’agradaria sentir en el futur en clau de sostenibilitat?
Es genera més natura de la que es produeix.
 
Si tornessis a néixer/començar, a què et dedicaries?
He tingut la sort a la meva vida d’anar-me dedicant al que he volgut en cada moment. Per tant, si tornés a començar, m’agradaria tenir la mateixa llibertat.
 
Digues 3 objectes t’emportaries a un planeta per descobrir?
Preferiria continuar descobrint aquest planeta.

No hay comentarios: