5 de marzo de 2017

Reservar d'una altra manera

En el marc de l’Any Internacional del Turisme Sostenible el Club EMAS ens presenta la bona pràctica de l’ús de "Book different", una plataforma web per fer reserves d’allotjament en les quals s’analitza la petjada ecològica i es fan donacions a ONG.

La plataforma bookdiferent.com presenta l’opció de fer les reserves online de manera que puguis escollir un allotjament que sigui respectuós amb el medi ambient i també fer una petita col·laboració en una ONG. Des del Club EMAS s’ha començat a utilitzar aquest buscador i s’ha volgut compartir aquesta bona pràctica (Pdf) i animar a la resta d’entitats i ciutadania a utilitzar-la.
Pel que fa a les donacions de la plataforma web, la ONG catalana TRENCA actualment és l’única entitat de l’estat espanyol inclosa, una organització que es dedica a projectes de biodiversitat, com la reintroducció de la tortuga marina.
Pel que fa a l’ús del web, un cop iniciada la cerca d’allotjament a qualsevol indret, a la part dreta apareix de diferent color en funció de la petjada ecològica de l’establiment seleccionat. Un cop feta la reserva, es podrà indicar l’import per fer una donació a l’ONG que l’usuari decideixi.

No hay comentarios: