5 de marzo de 2017

La mobilitat sostenible al punt de mira

Les conferències "Tramvia-ciutat", "Mirades a la mobilitat sostenible" i un vídeo de la cooperativa Biciclot sobre l’ús de la bicicleta a la ciutat són algunes de les iniciatives d’aquest mes de març.
 
Conferència internacional Tramvia-Ciutat

La Universitat Politècnica de Catalunya (membre de la xarxa Barcelona + Sostenible), a través de l’Institut de Sostenibilitat i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Cercle d’Infraestructures, organitza els propers dies 7 i 8 de març la conferència internacional ‘Tramvia-ciutat’,una trobada sobre el tramvia que té com a objectiu analitzar les potencialitats i el futur d’aquest mitjà de transport.
La conferència, vol posar en valor el fet que els tramvies estiguin tornant als carrers de la majoria de ciutats del món, suposant una autèntica revolució en els seus sistemes de transport públic. Aquest mitjà de transport, conjuntament amb la priorització dels espais per als vianants, l’ús creixent de la bicicleta i la potenciació de la resta de modes de transport públic, exemplifiquen la voluntat política i social d’assolir un model de mobilitat sostenible a les ciutats del segle XXI.
Data: 7 i 8 de març 2017
Hora: 08:30 a 18:30h
Lloc: Sala d’actes de la Universitat Politècnica de Catalunya, Campus Nord. C. Jordi Girona, 1-3.

Inscripcions

Mirades a la mobilitat sostenible

La ciutat de Barcelona acull aquest cicle de conferències que explica la contribució de ciutats europees a la mobilitat sostenible. La primera es va dur a terme el 23 de gener passat, en aquesta ocasió es celebrarà el dijous 23 de març, i intervindrà Jean Louis Missika, tinent d’alcalde de la ciutat de París.
Data: 23 de març del 2017
Lloc: l’Auditori Calàbria 66
Hora: 18:00h
+ INFO 



Bicilot presenta un vídeo sobre ciclisme urbà

La cooperativa Biciclot (membre de Barcelona + Sostenible) junt amb l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Saragossa i la Cicleria han tirat endavant aquest projecte per desenvolupar un vídeo divulgatiu sobre l’ús de la Bicicleta en l’entorn urbà.
L’objectiu del vídeo és explicar d’una manera senzilla i amena les claus per a circular per la ciutat de forma cívica i segura. El resultat és un recorregut per les ciutats de Saragossa i Barcelona de la mà de dos ciclistes que relaten els avantatges de moure’s en bicicleta i les múltiples situacions amb les què es troben tan circulant pel carrer com per la vorera.

+ INFO


No hay comentarios: