30 de septiembre de 2019

Arriba la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

L’edició d’enguany se celebrà del 22 al 26 d’octubre i se centrarà la Responsabilitat Social com a element transversal de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), així com de l’Emergència Climàtica.
 
La Setmana de la Responsabilitat Social és un dels principals punts de trobada del sector de l’RSC i la sostenibilitat, destinada a professionals i a tota la ciutadania, i organitzada per la consultora Ingeniería Social (membre de la xarxa Barcelona+Sostenible i l’Associació Més Responsables.
Aquest 2019 l’esdeveniment compleix 10 anys i organitzarà jornades de conferències i taules rodones a Barcelona (22/10), Tarragona (23/10), Girona (24/10) i Lleida (25/10). Ja està oberta la inscripció per a la 10a edició de la Setmana de la Responsabilitat Social, en què hi haurà conferències alineades amb Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i que tractaran sobre temes específics com els informes no financers, els plans d’igualtat o la sostenibilitat ambiental a l’empresa.
La Setmana de la Responsabilitat Social és un punt de trobada on conflueixen professionals de l’RSC de grans empreses, pimes, entitats del tercer sector, universitats i administració, amb l’interès de compartir experiències i aprendre bones pràctiques. En el programa de la Setmana també s’inclouen espais de trobada empresarial, portes obertes d’empreses responsables, voluntariat corporatiu, cinema amb valors, tallers per a la ciutadania, entre altres activitats. Enguany la sessió de cinema tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya la tarda del 24 d’octubre i es mostrarà un documental sobre un cas real que va representar un punt d’inflexió en l’RSC a nivell mundial. A més, amb motiu de la 10a edició de la Setmana, se celebraran diverses conferències en les quatre capitals de província de Catalunya per posar de manifest la importància de la Responsabilitat Social pel conjunt de la societat i de la pròpia empresa. A Barcelona se celebrarà el 22, 24 i 26 d’octubre a l’Auditori de La Pedrera, a la Filmoteca de Catalunya i als Jardinets de Gràcia.


Campanya #HelpPlaneta
És una campanya per fomentar accions mediambientals en el marc de la 10a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya. Des de l'organització de la Setmana s'impulsa aquesta campanya a través de la qual, tant ciutadania com entitats, poden fer arribar via xarxes socials la seva petita o gran contribució per cuidar el planeta fent servir l’etiqueta #HelpPlaneta. Tothom hi pot participar, només cal fer una foto mostrant l'acció, penjar-la a Instagram o Twitter etiquetar al compte @setmanarsc i fer servir el hashtag #HelpPlaneta.


No hay comentarios: