16 de septiembre de 2019

S’activa la Taula per l'Emergència Climàtica de Barcelona

Durant aquesta tardor està previst un treball intens de coproducció entre Ajuntament i ciutadania amb el propòsit d’obtenir una Declaració d’Emergència Climàtica vigent a partir de l’1 de gener de 2020.
Amb aquesta finalitat, el passat 10 juliol es va realitzar al Saló de Cent una jornada de constitució de la Taula per l’Emergència Climàtica, presidida per l’alcaldessa Ada Colau, que va despertar ampli interès.
Aquest mes de setembre es vol formalitzar la Taula com a grup de treball del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat i convocar quatre sessions que incidiran en els àmbits més estratègics i les mesures més estructurants en la lluita contra el canvi climàtic. Com tot grup de treball del Consell, és obert a totes les organitzacions de Barcelona + Sostenible, i en aquest cas hi és convidat també tot col·lectiu interessat que actuï en l’àmbit de Barcelona. El plantejament és potenciar l’acció municipal i alhora interpel·lar altres agents.
En els propers dies, les persones i entitats inscrites com a integrants de la Taula rebran un comunicat confirmant dates, horaris, lloc de realització i àmbits d’actuació que es tractaran en cada una de les quatre sessions.
A més de les sessions presencials, el debat s’obrirà a la plataforma digital Decidim Barcelona, tant als integrants de la Taula per l’Emergència Climàtica com a totes les persones i col·lectius que vulguin fer aportacions. La informació amb els continguts i articulació de la Taula s’anirà publicant i actualitzant al Decidim Barcelona de manera continuada.
Les inscripcions per formar part de la Taula i, per tant, assistir al conjunt de sessions presencials, resten obertes a través de formulari al Decidim Barcelona.
Més informació sobre Barcelona pel Clima i les actuacions realitzades fins ara, al web http://lameva.barcelona.cat/barcelona-pel-clima/ca

No hay comentarios: