10 de mayo de 2015

Es constitueix el Consell Ciutadà per la Sostenibilitat

Aquest dimecres 6 de maig s’ha constituït aquest consell en el que per primera vegada hi ha representació de 10 escoles de la xarxa. Un consell consultiu per avançar cap a una ciutat més sostenible

El 6 de maig a la tarda ha tingut lloc el Plenari del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat a l’Auditori MACBA. Les persones convocades presents eren representants de grups polítics, districtes, sector associatiu i cívic, sector empresarial, universitats, col·legis professionals, sindicats, administracions públiques, entitats significatives de la ciutat i els centres educatius.

Després de la benvinguda a càrrec de l’Il·lm. Sr Antoni Vives i la lectura i aprovació de l’acta de la darrera reunió, es va nomenar com a vicepresident del consell a Lluís Sala, del Col·legi Sant Ramon Nonat, com a reconeixement a totes les escoles i com a alenada d’aire fresc al consell.

Posteriorment els participants van fer una dinàmica per debatre i prioritzar les aportacions sobre els àmbits de treball o continguts que ha de tractar el Consell i les formes d’organització, dinàmiques i eines de treball per abordar amb èxit els continguts.

20150506 02W.Consell 302.Consell
Subvencions pel curs 2014-15

No hay comentarios: