10 de mayo de 2015

Nou Ateneu de Fabricació a La Fàbrica del Sol

El 3r Ateneu de Fabricació de la ciutat ja funciona a la Barceloneta, aquest equipament s’especialitzarà en sostenibilitat

 
Aquest dimecres 6 de maig ha començat a funcionar el tercer Ateneu de Fabricació de la ciutat de Barcelona. Després de l’Ateneu de Les Corts i el de Ciutat Meridiana, ara es posa en funcionament, a La Fàbrica del Sol, el de la Barceloneta.

Aquesta Ateneu s’especialitzarà en temes relacionats amb la sostenibilitat i complementarà els recursos educatius que s’ofereixen des de La Fàbrica del Sol. A l’acte de presentació de les activitats i a la primera sessió de portes obertes que s’ha realitzat aquest dijous 7 de maig dues escoles han presentat la tasca que han realitzat utilitzant l’Ateneu com espai de creació i d’aprenentatge amb l’alumnat de secundària. L’Institut Quatre Cantons i l’Institut Joan Salvat Papasseit han presentat la seva experiència en la utilització dels Ateneus de Fabricació ja existents a Barcelona. El programa educatiu propi dels Ateneus, així com la formació del professorat és una iniciativa que depèn del Consorci d’Educació.

A la primera setmana de juliol, estem treballant conjuntament amb el Consorci d’Educació la possibilitat de fer sessions d’in-formació, adreçades al professorat, per tal de presentar aquest nou recurs i que els centres educatius interessats tinguin la informació necessària per poder considerar com el poden utilitzar el curs vinent. Us informarem el més aviat possible d’aquesta proposta formativa.
20150506 03WFabLab 120150506 03WFabLab 2

No hay comentarios: