10 de mayo de 2015

Obrim portes per al Dia Mundial del Medi Ambient

Com cada any, els membres de Barcelona + Sostenible organitzen activitats al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient. Els dies 5 i 6 de juny fem un pas més: obrim les portes de les nostres entitats! Us hi voleu sumar?

 
Del 30 de maig al 7 de juny, us encoratgem a fer públiques totes les activitats que organitzeu per celebrar que el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny). Com cada any, totes les iniciatives dels membres de la xarxa Barcelona + Sostenible apareixeran al web www.bcn.cat/diamediambient.

A més, us proposem que divendres 5 i dissabte 6 de juny obriu les portes de les vostres escoles, entitats, empreses i institucions perquè altres membres de la xarxa i la ciutadania us pugui conèixer. Podeu mostrar les vostres instal·lacions, la vostra activitat diària o bé organitzar alguna activitat relacionada amb la sostenibilitat. Si esteu interessats a obrir les portes de la vostra escola, empleneu aquest formulari.

Si aquell dia voleu anar a visitar alguna de les organitzacions de la xarxa Barcelona + Sostenible estigueu atents al web www.bcn.cat/diamediambient on podreu inscriure-us a les diferents visites.

També us animem a difondre les activitats que feu entorn aquesta efemèride a través de les xarxes socials amb el hashtag #diamediambient.20150506 14W.DMMA

No hay comentarios: