15 de mayo de 2015

TORNA LA SETMANA DEL VOLUNTARIAT AMBIENTAL

Sou una entitat, empresa, universitat o escola que treballa amb persones voluntàries en projectes ambientals? La XVAC reconeix i difon la vostra tasca del 30 de maig al 7 de juny. Informeu-vos-en!

Del 30 de maig al 7 de juny, la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) fa el seu reconeixement a les persones voluntàries en l'àmbit ambiental i dóna visibilitat a les entitats que les acullen a través de la Setmana del Voluntariat Ambiental.

L'any 2013 la XVAC va encetar aquesta celebració i a cada edició s'han reunit més de 30 entitats ambientals, s'han realitzat més de 55 activitats de voluntariat ambiental arreu del territori català i s'han mobilitzat més d’un miler de voluntaris, arribant a més de 8.000 beneficiaris.

Com participar-hi?
Si sou una entitat ambiental i voleu formar part de la Setmana del Voluntariat Ambiental, només cal que hi sumeu la vostra activitat. Haureu de registrar la vostra entitat i introduir-la a través d'un formulari. La participació també està oberta a escoles, empreses, universitats, etc. Poseu-vos en contacte amb la XVAC a través d'aquest correu.

Si pertanyeu al món empresarial, també podeu col·laborar i participar a la Setmana del Voluntariat Ambiental. En el marc de la Responsabilitat Social Corporativa, l’empresa actua amb criteris responsables socialment i també mediambientalment, i una via per enfortir el vincle amb l’entorn és participant activament i donant suport a les iniciatives de les entitats ambientals. Com ho podeu fer?
* Participeu en una activitat de voluntariat corporatiu organitzada conjuntament amb una entitat ambiental.
* Doneu suport als projectes de les entitats ambientals aportant recursos materials o econòmics (donacions, ofertes especials de material per a les entitats o les persones voluntàries, convertint en recurs per una entitat el que per una empresa ja és un residu, aportant expertesa, etc).
* Feu-vos sponsors de la Setmana del Voluntariat Ambiental!

Envieu un correu a  coordinacio@xvac.cat (Laia Botey) o truqueu al telèfon 93 219 50 80.


No hay comentarios: