15 de mayo de 2015

TOC, TOC! FEM PINYA?

Els dies 5 i 6 de juny us convidem a obrir les portes de les entitats, empreses i escoles de la xarxa Barcelona + Sostenible. Sumeu-vos-hi oferint visites guiades a les vostres instal·lacions, activitats sobre sostenibilitat i molt més!

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, les entitats i empreses de la xarxa Barcelona + Sostenible organitzen activitats relacionades amb la sostenibilitat entre el 30 de maig i el 7 de juny. Podeu consultar-les a www.bcn.cat/diamediambient i també organitzar-ne d'altres.

Com a novetat d'enguany, us convidem a participar a la PINYA, jornada de portes obertes dels membres de la xarxa Barcelona + Sostenible.

- Què és? Una proposta d’acció conjunta de la xarxa Barcelona + Sostenible per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

- Amb quin objectiu?
 Donar a conèixer la tasca dels membres de Barcelona + Sostenible a la resta d'entitats de la ciutat i a tota la ciutadania.

- Què us proposem?
 Si sou membres de la xarxa, obriu les vostres portes divendres 5 i/o dissabte 6 de juny. Pot consistir en obrir l’accés a les vostres instal·lacions, fer una visita guiada o bé organitzar una activitat relacionada amb la vostra feina (taller, xerrada, etc). Tant si sou membres com si no ho sou, també us proposem que aprofiteu per conèixer les iniciatives que més us interessin.

- Com ho heu de fer?
 Vosaltres decidiu la data (1 o 2 dies), l’horari, l’aforament, el preu (si és necessari) i si cal inscripció prèvia. 

Qui pot participar obrint les portes? Totes les tipologies d’organitzacions de la xarxa: centres educatius, empreses, associacions, equipaments, tallers, botigues, serveis públics, espais singulars o innovadors....

- Com ho difondrem? 
Amb els canals de comunicació propis de Barcelona + Sostenible i altres específics per a la campanya:
* Web del Dia Mundial del Medi Ambient: www.bcn.cat/diamediambient
* Newlsetter Info B+S
* Twitter
* Campanya de comunicació per tota la ciutat (mitjans web, de carrer i premsa)

Si sou membres de la xarxa B+S i esteu interessats a participar-hi, ompliu aquest 
formulari i des de la Secretaria B+S ens posarem en contacte amb vosaltres per gestionar la logística de l'activitat.

 Participeu a la PINYA!

No hay comentarios: