9 de octubre de 2017

Despleguem els objectius del Compromís

Consulteu el recull de bones pràctiques de cada un dels objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, una feina transversal elaborada conjuntament pels cinc programes de Barcelona + Sostenible.
 
Amb motiu de la celebració dels 5 anys de la publicació del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, aquest 30 de novembre es celebra la Convenció Barcelona + Sostenible. Dins aquest marc, estrenem un nou espai al web amb informació especialitzada de cada un dels objectius del Compromís!
El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat és el document que totes les organitzacions, entitats i  centres educatius signen per tal d’entrar a formar part de la xarxa Barcelona + Sostenible, de la qual Escoles + Sostenibles n’és un dels 5 programes que la conformen. Cada una de les accions per la sostenibilitat que es realitzen, estan emmarcades dins d’algun dels 10 objectius que inclou el Compromís.
El nou espai al web pretén donar a conèixer aquest document i aportar informació detallada de cada un dels objectius. Aquest, inclou un apartat inicial on podreu trobar els enllaços a tots els objectius i un recull global de bibliografia relacionada.
Un cop dins de cada objectiu, l'espai del web es divideix en 7 apartats: diagnosi, indicadors, plans i accions, bones pràctiques, documents de referència, recursos i mapa.
En cadascun d’ells podreu trobar informació específica dels temes relacionats a l’objectiu seleccionat, un recull transversal que s’ha fet conjuntament entre els 5 programes que conformen Barcelona + Sostenible (Ajuntament + SostenibleEscoles + SosteniblesEntitats i Empreses + SosteniblesComerç + Sostenible i Ciutadania + Sostenible).
Us recomanem especialment que consulteu l’apartat “bones pràctiques”, en què hi apareixen accions tant de centres educatius com de la resta d’actors que formen part de B+S. Aquest apartat el trobareu entrant dins de cada un dels objectius i seleccionant la pestanya “bones pràctiques”.
És una bona manera d’agafar idees per a accions per al centre i també per establir relacions amb altres membres de la xarxa Barcelona + Sostenible!
  
 

No hay comentarios: