23 de octubre de 2017

Festival per un mar Mediterrani Sostenible


Del 4 al 25 de novembre s’organitza al Museu Marítim de Barcelona el Blue eco fòrum, el Drap Art 2017 i el Posidònia Green Festival en un gran esdeveniment conjunt sobre els desafiaments mediambientals del mar Mediterrani.

El Blue Eco Forum, el Drap Art'17 i el Posidonia Green Festival, són tres esdeveniments per públics diferents per conscienciar sobre la contaminació del mar Mediterrani i obrir noves maneres de relacionar-s’hi i promoure el rol actiu de tots els agents en la seva conservació (polítics, empreses, ONGs, artistes i societat civil).
L’associació Eco-Union, membre de la xarxa Barcelona + Sostenible, és una de les principals impulsores del “Festival per un mar Mediterrani Sostenible” que té per objectiu reflexionar sobre els grans desafiaments ambientals de manera participativa, creativa i transversal, amb el punt de mira fixat en el mar Mediterrani.
Aquesta iniciativa inclou debats, tallers, exposicions, concerts, projeccions i trobades virtuals i presencials. Està obert a tot tipus de públic, des de famílies fins a tècnics, estudiants, directius del món empresarial.

Els temes que es tractaran seran:
  • Estat mediambiental del mar Mediterrani
  • Aigua, residus marins, pesca sostenible i economia blava
  • Migració i adaptació al canvi climàtic
  • Governança, col·laboració i partnership multi-actors

No hay comentarios: