23 de octubre de 2017

És l'hora dels "compostaires"



Per complementar les accions als vostres horts i jardins escolars, des del programa Escoles + Sostenibles us oferim compost i mulch perquè us convertiu en compostaires! Estigueu alerta, aquesta setmana rebreu un correu amb tota la informació detallada.​

Com cada any en aquesta època us animem a utilitzar el compost i el mulch que us oferim! Estigueu atents i atentes als correus que us arribin aquesta setmana. Serà llavors quan us enviarem el formulari d’inscripció per a la petició de compost i mulch dels vostres centres escolars.
El lliurament es farà durant el mes de novembre (dates a confirmar).
 
Què és i per a què serveix el compost i el mulch?
El compost és el producte resultant del procés de descomposició natural de la matèria orgànica. En aquest cas us oferim el compost obtingut dels residus orgànics vegetals procedents de parcs i jardins municipals, i que serveix, sobretot, per estructurar i oxigenar la terra del jardí o de l’hort.
El mulch és capa de material orgànic amb finalitat protectora en les zones enjardinades («encoixinat»). En aquest cas són restes llenyoses triturades procedents de la poda dels arbres de Barcelona. En català és conegut també com a jaç protector.


No hay comentarios: