9 de octubre de 2017

Els top musicals del mes


El rap de les tres R del Centre d’Estudis Montseny i l’original percussió amb elements reciclats de l’Escola Pia Sant Antoni són els musicals números u de les Escoles + Sostenibles d’aquest mes!

Aquest és el resultat de les accions fetes per dues escoles del programa en el marc de la microxarxa Embolcalls + Sostenibles

CE Montseny · El Rap de les tres RRR 
L'alumnat de 1r de primària han fet un rap per sensibilitzar tota la comunitat educativa sobre els residus. El vídeo s’ha realitzat amb la col·laboració de l'alumnat de l’assignatura d’Audiovisual de batxillerat, que han dissenyat i editat el vídeo.


Escola Pia Sant Antoni · Taller amb elements reutilitzats
L’Eskamot verd de l’escola va idear el concurs: “Classe verda o merda”, emmarcat amb la microxarxa “Embolcalls + Sostenibles”, el qual consistia en inspeccionar les aules de manera imprevista per tal de promoure bons hàbits (ús d’embolcalls reutilitzables, recollida selectiva correcta, aules netes...).
El premi per a la classe guanyadora va ser la realització d’un taller de percussió amb elements reutilitzats. Aquest vídeo es va utilitzar per desitjar bon estiu a tota la comunitat educativa a través del web de l'escola.


No hay comentarios: