3 de diciembre de 2018

Escolab: activitats sobre recerca, tecnologia i innovació

S’ofereixen més de 10.000 places d'activitats científiques gratuïtes per a l'alumnat d'ESO, batxillerat i cicles formatius. Les propostes inclouen tant les ciències experimentals i la tecnologia com les ciències socials i les humanitats, entre moltes d'altres.

EscoLab obre la porta dels laboratoris i dels centres de recerca més capdavanters del país i ofereix l'oportunitat de dialogar amb el personal que investiga i treballa en l'avenç de la societat. Aquest espai ofereix propostes que inclouen tant les ciències experimentals i la tecnologia com les ciències socials i les humanitats, l'arquitectura, la innovació empresarial, el periodisme, l'educació infantil i les ciències de l'esport, entre d'altres.
Des d'octubre fins a maig, EscoLab ofereix més de 200 propostes diferents, de la mà personal de grups d'investigació d'universitats, centres de recerca, hospitals i empreses, disposats a satisfer la curiositat de l'alumnat.
Les activitats consisteixen en tallers o visites que permeten veure la gran diversitat de laboratoris que hi ha avui i entrar en contacte directe amb els equips multidisciplinaris que hi treballen i les línies de recerca que segueixen. Una oportunitat única per experimentar els nous descobriments i enriquir els continguts de l'aula connectant el currículum amb l'actualitat científica.
La inscripció prèvia és imprescindible (consulta el calendari d'inscripcions a reserves). Per a poder reservar, cal ser un usuari registrat.
Totes les activitats són gratuïtes i les places, limitades.

No hay comentarios: