3 de diciembre de 2018

Jornades de Voluntariat Ambiental

Voleu formar part del voluntariat ambiental? La XVAC presenta un bon recull d'activitats a Barcelona per implicar-se en la preservació del medi ambient en dues jornades: el 30 de novembre a l’Aula Ambiental del Bosc Turull i el 4 de desembre a la Fàbrica del Sol.

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) organitza dues xerrades per informar sobre la varietat de voluntariats ambientals que realitzen. En aquests voluntariats, de llarga durada o només d’un dia, es realitzen accions diverses com la plantació d’arbres, l’acció ambiental a platges i el cens d’aus.
En aquestes sessions s’oferiran les claus necessàries per a conèixer en què consisteix el voluntariat ambiental. A més, es presentaran els més de 30 projectes d'ONGs ambientals que actuen a Catalunya i dues d'aquestes entitats vindran a presentar les seves propostes a Barcelona.
La primera xerrada de la XVAC tindrà lloc el divendres 30 de novembre a les 17.30 h a l’Aula Ambiental del Bosc Turull. En aquesta primera sessió es tractaran la descoberta dels projectes de voluntariat ambiental, el voluntariat a Collserola i les Jornades Comunitàries a Bosc de Turull. La segona conferència es realitzarà dimarts 4 Desembre a les 17.30 h a La Fàbrica del Sol i es presentaran la descoberta dels projectes de voluntariat ambiental, la ciència ciutadana amb l'ICO i el voluntariat a les platges de Barcelona. Inscripcions obertes.

Enllaços relacionats:

No hay comentarios: