17 de diciembre de 2018

Piuleu amb el nou hashtag #EscolesSostenibles


Per tal de fer-lo més intuïtiu, hem afegit la lletra "s" a la nostra etiqueta. A partir d’ara, ja podeu utilitzar #EscolesSostenibles per compartir a Twitter les vostres experiències amb la resta de la xarxa i consultar la informació del programa!​
 
És ben conegut que tots els centres educatius feu accions per estendre la cultura de sostenibilitat que val molt la pena donar a conèixer! És per això que us animem a utilitzar els nostres canals de comunicació (Twitter, butlletí i web) per fer difusió de tot allò que feu a l’escola. 

Seguim sumant canvis per tal que la comunicació de la xarxa sigui més fàcil i entenedora, aquest cop hem adaptat el nostre hashtag per tal que s’equipari al nostre correu electrònic : escolessostenibles@bcn.cat. Per tant, a partir d’ara, no oblideu afegir el hashtag #EscolesSostenibles (amb dues esses) a les vostres piulades!

Com estar al dia d’Escoles+Sostenibles a través de Twitter?
  • Seguiu l’usuari @BCN_ecologia, a través del qual piulem sobre les novetats del programa i sobre l’actualitat de la xarxa amb #EscolesSostenibles.
  • Guardeu-vos l’URL amb la cerca #EscolesSostenibles als vostres “preferits” i consulteu les novetats de la xarxa. Aquest enllaç porta directament a la pàgina que conté totes les piulades d’#EscolesSostenibles.

Com podeu compartir el que feu amb la resta de la xarxa?
  • Doneu a conèixer les vostres accions, idees, recursos i anuncis amb el conjunt de centres del programa afegint #EscolesSostenibles a les vostres piulades.
  • Envieu-nos la informació (documents, pàgines web, vídeos, imatges...) a través del nostre correu electrònic escolessostenibles@bcn.cat i farem una notícia que difondrem via Twitter, butlletí i el nostre web.

Ens heu donat el consentiment de privacitat de les vostres dades?

No hay comentarios: