19 de septiembre de 2014

AVENTURA DE CAP DE SETMANA O PROJECTE DE VIDA?

Els propers 24, 25 i 26 d’octubre, la Fabra i Coats allotjarà la III Fira de l’Economia Solidària. Aprofiteu aquesta nova oportunitat per donar la volta a l’economia convencional i apostar per un model més responsable.
  
Sota el lema: "Pot ser l'aventura d'un cap de setmana o el projecte de la teva vida", torna la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

Enguany, la fira tindrà un dia més d’activitats que, a banda de donar visibilitat al sector, servirà per fomentar la intercooperació i el coneixement entre les diferents famílies de l’economia solidària (treball cooperatiu, comercialització justa, consum responsable, inversions ètiques, iniciatives de gestió participatives, redistribució dels excedents…). Durant tres dies es realitzaran xerrades, presentacions de nous projectes, exposicions, debats, taules rodones, projecció d’audiovisuals, tallers per a infants... amb l’economia solidària com a denominador comú.

Com a novetats, cal remarcar la presència d’experiències d’economia solidària de Grècia com nació convidada i les sessions internes d’intercooperació entre totes les expositores, que culminaran amb la I Nit de l’Economia Solidària.

L’any passat, la fira es va consolidar amb un total de 184 entitats i empreses inscrites, 12.000 visitants i una setantena de conferenciants i talleristes que van participar en prop d’un centenar d’activitats.

Podeu seguir tota la informació de la fira a través de l'etiqueta #FESC2014 i del web www.firaesc.org.


FESC 2013

No hay comentarios: