8 de septiembre de 2014

NOUS SIGNANTS I RENOVACIONS DEL COMPROMÍS

ASOCAP
Xarxa d’experts en formació en la conducció. Ofereix la possibilitat de formar els professionals del transport en tots els vessants relacionats amb la professió, especialment en la conducció eficient.

 
Info142 internes 08 RehabimedAsociación RehabiMed
Xarxa d'organitzacions i professionals que treballen per a la promoció de la rehabilitació, la regeneració urbana i el desenvolupament sostenible.


Info142 internes 08 modasostAssociació Moda Sostenible Barcelona
Associació que té per objectiu sensibilitzar la societat dels avantatges de la moda sostenible, així com potenciar i estimular-ne la seva creació, producció, venda i ús.


Info142 internes 08 apocA poc a poc BCN

www.apocapocbcn.com                                                                               
Espai de co-working i centre de difusió cultural situat al barri del Born. Organitzen esdeveniments dedicats a debatre i divulgar la sostenibilitat. Tot el mobiliari que podreu veure en aquest espai és fruit del reciclatge, de les habilitats i de la paciència dels fundadors d’A Poc A Poc.

Info142 internes 08 CiutatHumana
CIUTAThumana
Organització configurada per arquitectes i educadors que persegueix sensibilitzar vers les discapacitats, potenciar la convivència i treballar a partir de la participació activa i l’experiència en primera persona, donant suport i assessorament en el domini de l’accessibilitat i aportant coneixements legislatius i arquitectònics.
Info142 internes 08 Gas 
Gas Natural Distribució SDG, S.A.
Gas Natural Fenosa és un grup multinacional del sector energètic, pioner en la integració del gas i l'electricitat. La seva missió és atendre les necessitats energètiques de la societat, proporcionant serveis i productes de qualitat respectuosos amb el medi ambient.
Info142 internes 08 pwc 
PriceWaterHouseCoopers Auditores SL.
http://www.pwc.es/es/index.jhtml
PwC ajuda a organitzacions i persones a crear el valor que estan buscant. És una xarxa present a 157 països amb més de 184.000 professionals compromesos en oferir serveis de qualitat en auditoria, assessorament fiscal i legal i consultoria.

Info142 internes 08 valkiria3Valkiria Hub
Plataforma i acceleradora empresarial per potenciar l'emprenedoria femenina. Valkiria Hub Space impulsa projectes que generin impacte econòmic i social, potencien la reinserció laboral i la integració artística i cultural. 

No hay comentarios: