19 de septiembre de 2014

LES ESCOLES DONEN LA BENVINGUDA AL CURS

Els centres del programa Barcelona Escoles + Sostenibles celebren l’inici de curs el proper 21 d’octubre al Saló de Cent de l'Ajuntament. A l’acte de signatura participaran escoles que s'incorporen per primer any i les que passen a dur a terme un projecte triennal.
  
El 21 d’octubre al matí se celebrarà l’Acte de Signatura del curs 2014-2015 dels centres educatius que pertanyen al programa Barcelona Escoles + Sostenibles. A l'acte, que tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, se signarà el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022.

Un total de 19 centres s'incorporen enguany al programa i altres 50 renoven o inicien el seu projecte triennal. Com cada any, per raons d’aforament només assistirà una representació de cada centre formada per entre 4 i 5 persones, entre alumnat i professorat.

A l’acte del curs passat, l’Eskamot Verd, un grup d’alumnat del Col·legi Sant Ramon Nonat, va presentar en format teatral una organització secreta que venia a netejar la ciutat de “pertorbadors” del medi ambient. Durant uns instants, megàfon en mà i amb molt humor i ganes d’engrescar al públic participant, el membres de l’Eskamot van fer col·laborar als nois i noies reunits al Saló de Cent per identificar si contribuïen a fer una ciutat més sostenible amb les seves accions quotidianes. 

Podeu seguir a les xarxes socials tot el desenvolupament de l'acte mitjançant l'etiqueta #BcnES.

143 01 intern Escoles



No hay comentarios: