28 de septiembre de 2014

Què aprenem compostant la matèria orgànica?

El compostatge ajuda a entendre el cicle de la matèria? Qui descompon l’orgànica i com? Compostatge de jardí o vermicompostatge? Com s’aplica el compost?


Aquest curs 2014-15 tornem a oferir el programa compostem i aprenem a tots els centres educatius de la ciutat, en col·laboració amb el programa metropolità d’autocompostatge de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Des del programa Barcelona Escoles + Sostenibles oferim els materials i serveis per a que aquesta pràctica s’incorpori a la vida diària del centre i doni coherència a les activitats realitzades als horts i jardins escolars, ja que permet incorporar la gestió i prevenció dels residus com un contingut curricular teòric i pràctic, i complementar la comprensió del cicle de la matèria orgànica.

IMPORTANT: primera sessió informativa

Serà el dimarts 30 de setembre de 18:30 a 20h. a l’aula de Barcelona Escoles + Sostenibles. Nil Fabra, 20 baixos.

  • Els centres que demaneu aquest tipus d'equipament per primera vegada és imprescindible que vingueu a aquesta sessió.
  • Els centres que demaneu una ampliació i ja teniu experiència, la sessió pot interessar a les persones menys experimentades del vostre centre
Aquest dia es recolliran les butlletes de sol·licitud del material. La logística de l’entrega serà posteriorment, us informarem el dia 30.
Per saber-ne més.

No hay comentarios: