19 de septiembre de 2014

"FEM EL CARRER MÉS NOSTRE"

Del 22 al 29 de setembre té lloc la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb un lema que reivindica un altre ús del carrer. El Park(ing) Day, la Cursa de Transports i la campanya del Civiclub són algunes iniciatives dels signants.

 Torna la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS), enguany sota el lema 'Fem el carrer més nostre'. L'objectiu de la celebració és proposar una cerca de noves formes de mobilitat cap a un transport més sostenible, segur i saludable.

Del 22 al 29 de setembre, us animem a contribuir des de les vostres entitats a l'assoliment de les fites de la SMSS '14: escollir el transport públic col·lectiu per anar a la feina, caminar o moure’s en bicicleta per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe o participar en alguna de les activitats que proposen els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible.

Park(ing) Day   

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que es realitza a més de 170 ciutats de tot el món, en el qual diverses entitats i la ciutadania en general transformen de forma temporal places públiques d’aparcament de cotxes en parcs, jardins i altres usos, amb l’objectiu de donar a conèixer la necessitat d’un model de ciutat.

A Barcelona, aquesta experiència tindrà lloc divendres 19 de setembre amb més de 20 entitats signants participants. Consulteu el mapa d'aparacaments i les activitats que s'hi organitzen. Més informació 

 143 02 intern2 mobilitat


Cursa de Transports

L'associació Promoció del Transport Públic (PTP) organitza un any més la Cursa de Transports de Barcelona, una comparativa cívica de cost econòmic, impacte ambiental i temps de viatge entre cotxe, transport públic, bicicleta i desplaçaments a peu a la ciutat. Participeu-hi el proper dijous 25 d'octubre a les 18 h. Més informació a www.transportpublic.org/cursa i al correu cursa2014@transportpublic.org.

143 02 intern mobilitat

Civiclub

El Civiclub llança una campanya que premia les persones que comparteixen cotxe o es mouen de manera sostenible. A través de la publicació de fotos, vídeos o textos a les xarxes socials que mostrin com us desplaceu, tot citant @CiviClub i les etiquetes #cosasbuenas o #cosesbones, podreu aconseguir 20 CivisMés informació
   143 02 intern3 mobilitat

No hay comentarios: