19 de septiembre de 2014

TORNEN ELS DIÀLEGS AMBIENTALS

És sostenible la nostra alimentació? Del 28 d’octubre al 25 de novembre tindran lloc les sisenes jornades d’anàlisi i debat, que en aquesta edició tractaran sobre la producció, distribució i consum dels aliments.

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) endegen per sisè any consecutiu els Diàlegs Ambientals, que en aquesta edició tractaran el tema de la producció, distribució i consum sostenible dels aliments. Des de la primera edició, les jornades compten amb el suport de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT).

Al llarg de les cinc sessions que conformen aquest cicle, s’abordaran els següents temes: vies per garantir un subministrament sostenible dels aliments, producció alimentària i polítiques de desenvolupament rural, compra responsable d’aliments o accions viables per combatre el malbaratament.

A més, a la jornada de clausura es comptarà amb la intervenció de Henk Hobbelink, enginyer agrònom i coordinador a l’organització GRAIN, receptora del Right Livelihood Award (Premi Nobel alternatiu) de Medi Ambient l’any 2011.

Dates: del 28 d’octubre al 25 de novembre, de 18.30 a 20.30 h.
Lloc: Institut d’Estudis Catalans
Inscripcions: gratuïtes a través de formulari


Consulteu el programa.

 143 06 Intern Dialegs   143 06 Intern Dialegs4

No hay comentarios: