8 de febrero de 2016

Els “Súpers 3 R” lluiten per acabar amb els residus

La Comissió ambiental de l'escola Alexandre Galí filma un vídeo de conscienciació amb superherois i superheroïnes ecològics com a protagonistes


Un dels objectius proposats per  l’escola Alexandre Galí durant aquest curs escolar 2015-2016 és la dinamització de la Comissió Verda d’alumnes. A través d’aquest mecanisme es pretén aconseguir la participació activa de l’alumnat en els processos de reflexió i el desenvolupament de propostes.
 
 Aquest any els nens i nenes de la Comissió Verda de l’escola Alexandre Galí s’han proposat acabar amb les deixalles que es generen a l’hora d’esmorzar. Amb aquest objectiu han sorgit moltes idees, i una de les que s’ha dut a terme és la de filmar un curt com a campanya de conscienciació. 
 
La gravació d’aquest curt va ser molt divertida per als alumnes. Els protagonistes eren els “Súpers 3 R”, un equip de superherois i superheroïnes ecològics que ensenyen als nens i nenes de l’escola a reduir l’ús del paper d’alumini utilitzant la carmanyola i el boc’n’roll. 
 
Des de l’equip de la Comissió Verda es vol agrair especialment la col·laboració d’un mestre practicant que ha ajudat a enregistrar i produir el vídeo amb el programa i-movie de l’ipad. 
 
Reduir les deixalles a l’escola no serà feina fàcil per la Comissió Verda, però segur que amb la seva feina i la col·laboració de tots es notarà la millora.
 

 

No hay comentarios: