17 de febrero de 2016

L’espurna de #laRevolucioVerda

Comença la campanya d’accions per prevenir el canvi climàtic impulsada per l’escola Sant Ramón Nonat. T'hi sumes?


2016.02.09.04.Rev verdaL'assamblea verda de l'escola Sant Ramón Nonat ha decidit arrencar aquest any amb una campanya anomenada “La Revolució Verda”. 

Basant-se en un article que va sortir al diari ARA on s’explicaven 30 actes que es poden fer des de casa per prevenir el canvi climàtic, a l’assemblea de l’escola es va encendre l’espurna de #laRevolucioVerda: 

“Cada mes convidem a les famílies de l'escola, al barri i on puguem arribar a fer 5 de les accions (a través d'uns cromos que anirem lliurant o publicant) per mitigar el canvi climàtic. Començarem per penjar pòsters a les botigues del barri. Per fomentar-les i fer-ne difusió demanarem que es comparteixin a les xarxes socials amb l'etiqueta #larevolucioverda.”

Ja fa dues setmanes que la Revolució Verda ha començat, amb dues accions ben senzilles, a les que l’alumnat i veïns i veïnes del barri s’han sumat i ja han compartit a les xarxes socials.

Us animem doncs a participar a la campanya: la consigna és fer-ne difusió, tenir una gran repercussió i agrupar el màxim nombre de centres educatius. Ja podeu seguir la Revolució Verda a les xarxes socials i mostrar les vostres accions!

No hay comentarios: