8 de febrero de 2016

Més aprop de l'Educació Ambiental

Recull de propostes sorgides el passat 26 de gener, Dia Mundial de l'Educació Ambiental, per tal de conèixer més aquesta disciplina. Fes-hi un cop d'ull!

L’Educació Ambiental és una disciplina que pretén ajudar a la ciutadania a prendre consciència, coneixements i experiència per afrontar els reptes presents i futurs cap a la sostenibilitat. L’any 1975 es va celebrar a Belgrad el primer esdeveniment internacional dedicat a l’educació ambiental. 

Des de llavors, cada 26 de gener se celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental. A la Conferencia Mundial sobre Educació Ambiental, celebrada dos anys més tard a Tbilisi, Rússia, es va posar de manifest la importància d'incorporar la dimensió ambiental en tot el sistema educatiu, des d'un enfocament interdisciplinari.
 
En el marc d’aquesta celebració us presentem diverses opcions que teniu a l’abast i que us permetran aproximar-vos a l’Educació Ambiental:
 
- El Servei de Documentació d’Educació Ambiental prepara cada mes un expositor temàtic. Aquest mes està dirigit a l’Educació Ambiental. Podreu trobar diversos llibres, manuals i materials sobre aquesta temàtica.
 
- Hi ha més de 40 entitats i empreses que treballen per a l’Educació Ambiental. Us animem a descobrir-los i gaudir de les seves activitats.
 
- La iniciativa #EA26 té com a objectiu impulsar l’educació ambiental des de les xarxes socials i proposa que el dia 26 de cada mes, entre les 18 i les 19 hores, les persones interessades es puguin trobar a les xarxes per compartir reflexions, experiències i projectes de futur relacionats amb l’educació ambiental. A més, també es disposa del blog "Educación Ambiental" día 26 per recopilar tots els temes dels que s’han anat parlant. 
 
  
2016.01.27.11.W.EA 2
Expositor temàtic de l'SDEA

 

No hay comentarios: