12 de junio de 2018

Aquest 5 de juny tenim molt a celebrar

Enguany volem celebrar el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, amb les organitzacions de la xarxa B+S com a protagonistes. Ens trobarem al Conservatori Municipal de Música a les 12 h, no us ho podeu perdre! 

Aquest 2018 hem volgut celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient d’una manera diferent. Aquesta jornada s’emmarca dins la Setmana de la Sostenibilitat, una iniciativa a escala europea per estimular i fer visibles activitats, projectes i esdeveniments que promoguin el desenvolupament sostenible entre el 30 de maig i el 5 de juny.

En el cas de Barcelona + Sostenible, el dia 5 de juny a les 12 h les organitzacions membres de la xarxa es reuniran al Conservatori Municipal de Música, com a protagonistes de la jornada. Començarem l’acte amb la benvinguda a càrrec de Janet Sanz, tinenta d’alcaldia d’urbanisme, ecologia i mobilitat i a continuació analitzarem l’estat del medi ambient de la ciutat de Barcelona amb Frederic Ximeno, comissionat d’Ecologia. Passat el moment introductori, es donarà pas al reconeixement de les organitzacions membres de la xarxa, de les quals es farà un repàs del més destacat dels 16 anys d’història de Barcelona + Sostenible. També es mencionaran un total de 10 "bones idees per canviar el món", un repàs d'algunes de les bones pràctiques realitzades durant el 2017 d'aquestes entitats. Per concloure l'acte, farem una foto i un brindis conjunt i culminarem la celebració d'una de les efemèrides més importants relacionades amb la sostenibilitat.
Us hi esperem a tots i totes, no hi podeu faltar!

CELEBREM EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT
Quan? dimarts, 5 de juny de 2018 de 12 a 14h
On? auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (Carrer del Bruc, 110 - 112)
Qui? organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible

> Inscripcions
> Programa
 

















No hay comentarios: