12 de junio de 2018

Reconeixement per als centres que treballen en el compromís social

S’obre la convocatòria del Premi Aprenentatge Servei 2018, que durarà fins el 30 de setembre i que pretén fomentar i posar en valor una formació acadèmica que integri accions participatives, cíviques i solidàries. 
El vostre institut compta amb el seu propi hort? Sou una escola d’educació primària que promogui la conscienciació envers la desforestació o el canvi climàtic? O potser un centre de formació professional que faci incís en el desenvolupament sostenible de la tecnologia? Si encaixeu en aquest perfil, ja trigueu a presentar-vos al Premi Aprenentatge Servei 2018.
Aquest és un guardó adreçat a entitats socials, centres d’educació Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional i Ocupacional que estiguin desenvolupant pràctiques d’Aprenentatge Servei. És a dir, accions o projectes que uneixin l’èxit educatiu amb el compromís social. En l’alumnat s’implica en accions solidàries destinades a millorar el seu entorn i alhora que enforteixen coneixements, habilitats, actituds i valors.
El termini per presentar projectes finalitza el 30 de setembre i aquests poden haver estat elaborats en català, euskera, gallec o castellà, però sempre dins del curs 2017-18. Per tal d’optar al guardó, els centres interessats hauran d’inscriure la seva iniciativa a través de la web dels organitzadors. La inscripció consta de tres passos: omplir un formulari, redactar un document descriptiu del projecte i adjuntar un vídeo sobre l’experiència. Trobareu més informació a les bases del concurs.

No hay comentarios: