12 de junio de 2018

Coneixes Lendi, l'aplicació per 'demanar prestats' objectes al veïnat?

Quantes vegades utilitzem un trepant, una barbacoa o una clau anglesa? Us presentem un projecte que busca instaurar una xarxa d'intercanvi que permeti estalviar diners i espai a la llar, alhora que s'enforteix el teixit social i els comportaments sostenibles.

Encara no coneixeu Lendi, l’aplicació per ‘demanar prestats’ objectes al veïnat? Aquesta iniciativa, sorgida inicialment com un grup de Whatsapp, va néixer al barri de Gràcia fa més de dos anys i actualment compta amb més de 1.000 usuaris arreu de Barcelona. El projecte, però, no para de créixer i ja està començant a desenvolupar-se a altres ciutats com  València, Reus, Alcalá de Henares o Múrcia.
Per tal de seguir fent créixer el projecte, Lendi va llançar el passat 1 de març una exitosa campanya de finançament col·lectiu  a través de la plataforma Goteo amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona que va finalitzar el 23 de maig, i que va assolir el seu objectiu econòmic. El finançament obtingut s’emprarà per dur a terme millores en l’aplicació per a mòbils i d’aquesta manera difondre el préstec d’objectes entre veïns i reduir d’aquesta manera el consumisme i la despesa innecessària de recursos naturals.
El cert és que la proposta de Lendi no només busca instaurar una xarxa d’intercanvi senzilla i intuïtiva que permeti estalviar diners i espai a les llars, sinó també enfortir el teixit social i els comportaments sostenibles als barris i ciutats a través de la mateixa

Lendi - Campaña de Crowdfunding


No hay comentarios: