12 de junio de 2018

Moure's sense contaminar és possible

Barcelona s’omple d’iniciatives per reivindicar una altra manera de recórrer la ciutat amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, del 16 al 22 de setembre. Voleu organitzar activitats en aquest marc? Podeu fer arribar les vostres propostes fins el 22 de juny.

Comencen els preparatius per celebrar una d’aquelles cites marcades amb retolador verd al calendari: la Setmana Europea per la Mobilitat Sostenible i Segura. Del 16 al 22 de setembre, Barcelona serà l’escenari de múltiples activitats per fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta i amb transport públic. Tot plegat, amb l’objectiu de posar de manifest que una ciutat més humana i amable és possible.
No obstant això, la present edició compta amb algunes variacions respecte anys anteriors. La més destacada es viurà en el ja mític Dia Sense CotxesEnguany el 22 de setembre és dissabte i coincideix amb la celebració de les Festes de la Mercè. És per això que el Dia Sense Cotxes passarà a formar part de la programació de les Festes i es durà a terme un únic tall en tota la ciutat. La Via Laietana, tallada totalment al trànsit, s’omplirà d’accions relacionades amb la recuperació de l’espai públic.
Tot i que enguany els centres no pugueu proposar els vostres propis talls, us animem a participar de l’esdeveniment. Alhora, encoratgem les escoles a fer arribar les vostres propostes per omplir  d’activitats la Setmana per la Mobilitat Sostenible al següent formulari.  No trigueu en fer-ho, teniu temps fins el 22 de juny!
Una de les accions destacades de la Setmana serà el Park(ing)Day. Aquesta iniciativa reivindica una ciutat més verda i humana mitjançant la transformació temporal de places d’aparcament i se celebrarà el divendres 21 de setembre. Podeu trobar més informació al seu web i a les xarxes socials.


No hay comentarios: