12 de junio de 2018

El consum responsable vol teixir aliances

La cooperativa Espai Ambiental organitza les primeres Jornades d’Economia Social i Solidària el proper dimecres, 13 de juny. L’objectiu principal de la trobada és fer xarxa i buscar espais d’intercanvi entre les entitats del sector.

Aquest mes de juny l’economia social i solidària és protagonista. Amb la col·laboració de la Xarxa d’Economia Solidària, membre de la xarxa Barcelona + Sostenible, la cooperativa Espai Ambiental convida a les entitats interessades a debatre i buscar punts de connexió sobre l’Economia Social i Solidària. L’Espai Consum Responsable, acollirà el proper 13 juny a les 16h les Primeres Jornades d’Economia Socioambiental i Solidària, una trobada que busca punts en comú entre l’economia social i solidària i els valors del medi ambient i la sostenibilitat.
La jornada comptarà amb dues ponències: una de Jordi Roca Jusmet, professor d’economia de la Universitat de Barcelona, que contrastarà l’economia ambiental i l’economia ecològica, i Rubén Suriñach, de l’organització membre de Barcelona + Sostenible Opcions, que parlarà del valor de la sostenibilitat ambiental dins l’economia social i solidària. Després de les ponències s'obrirà amb un espai amb dinàmiques d’enxarxament entre entitats del sector que busquen aliances per a desenvolupar un sector més enfortit amb interessos comuns.

No hay comentarios: