6 de mayo de 2019

L'educació en valors té recompensa

Ja estan obertes les sol·licituds per optar als premis “Blanquerna Impulsa”, un reconeixement a projectes educatius que promouen els valors dels Objectius del Desenvolupament Sostenible de l’ONU. Teniu fins el 17 de maig per presentar les vostres candidatures!

Els Premis Blanquerna Impulsa neixen amb la voluntat de sensibilitzar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per l’ONU (2015-2030), motivar-ne el coneixement i cercar la implicació dels membres de les comunitats educatives en el projecte. Aquests premis se celebren anualment i la temàtica de cada edició es centra en dos dels disset objectius que desenvolupa l’ONU a l’Agenda 2030. La temàtica de la segona edició és la que despleguen els objectius “Fam zero” i “Ciutats i comunitats sostenibles” (números 2 i 11 de la llista dels ODS).
Poden presentar treballs i optar als premis els nois i noies que estudiïn 4t d’ESO, 1r o 2n de batxillerat o un cicle formatiu a qualsevol centre educatiu de Catalunya, Andorra o les illes Balears. Els premis estan dividits en diverses categories: a l’activitat en l’àmbit comunicatiu, educatiu i escolar, de la salut i de les relacions internacionals. Durant el curs passat, el Col·legi Sant Ramon Nonat, centre del programa Escoles + Sostenibles, va resultar guanyador del premi gràcies al seu projecte “L’Eskamot verd i la Revolució verda” per les seves accions sostenibles en espais comuns de conscienciació ambiental promogudes i creades pel propi alumnat.
Els Premis Blanquerna Impulsa compten amb el reconeixement de l’Oficina d’Informació Regional de les Nacions Unides, a Brussel·les. “Animem tots els centres educatius a participar en els Premis Blanquerna Impulsa a través d’activitats comunicatives, educatives i/o de l’àmbit de la salut que aconsegueixin apoderar les diferents comunitats escolars per avançar en la consecució d’un món més protegit ambientalment i més equitatiu”. Deborah Seward. Directora de les United Nations Regional Information Centre.

Enllaços relacionats


No hay comentarios: