20 de abril de 2013

Bolígrafs per construir una escola

L’Escola Gavina, que tradicionalment estàvem a Sant Andreu, vam haver de traslladar-nos fora del districte el curs 2011-12. El nostre desig és tornar al barri i, malgrat que l’Ajuntament ens ha cedit un terreny per construir la nova escola, encara s’ha de fer l’edifici.

Per donar suport a la recollida de fons, per fer realitat aquest projecte, estem fent diverses accions, una de les quals, relacionada amb el reciclatge, és una campanya de recollida de material d’escriptura obsolet. Tots aquells bolígrafs, retoladors, marcadors, correctors (tipus Tipp-Ex), portamines i plomes que ja no serveixen, poden ser reciclats! L’empresa que recicla els materials ens donarà una petita quantitat de diners a canvi del material recollit i així ajudarem a construir la nostra escola.

Per aquest motiu, us animem a ajudar-nos aplegant tota mena d’elements d’escriptura (excepte llapis de fusta i ceres). Per a més informació sobre la recollida poseu-vos en contacte mitjançant aquest correu bolispergavina@gmail.com.

Moltes gràcies!

Pàgina web de l’Escola d’EE Gavina


 18/04/2013

No hay comentarios: