9 de abril de 2013

La gimcana sostenible de l’Escola Patufet

Des de l’any passat que l’Escola Patufet disposa d’un blog específic de l’Agenda 21 en el qual pugen informació sobre totes les activitats que van realitzant: l’evolució de l’hort urbà, jocs amb materials reutilitzats, el «minijardí», tallers artístics, decoracions per motius festius, lectura de contes, articles publicats en premsa i, el que destaquem avui: la gimcana sostenible!
  
L’alumnat d’infantil, 1r, 3r i 5è de primària han fet dotze grups i han hagut de superar sis proves per aconseguir un premi molt especial: l’embolcall reutilitzable del projecte E+S. A través de la recollida selectiva, la reutilització de materials, la creació d’utensilis amb material de rebuig, una xarranca i un joc de memòria ambientalitzats i molta, molta imaginació, l’alumnat ha treballat la importància que tenen els petits gestos quotidians en la conservació del nostre entorn.

A la gimcana hi ha assistit un equip de reporters del programa de BTV «Catakrac», l’emissió del programa del qual encara no sabem la data. Com diuen elles mateixes: «A partir d’ara, ens hem de comprometre a fer servir els nostres embolcalls reutilitzables a l'hora d'esmorzar o berenar! Sí, cal que entre tots prenguem consciència de la necessitat d'anar reduint cada vegada més els embolcalls d'un sol ús i enrotllar-nos, tal com diu l’eslògan dels embolcalls sostenibles!»

Blog de l’A21E de l’Escola Patufet
Àlbum de fotografies de la gimcana sostenible


 03/04/2013

No hay comentarios: