9 de abril de 2013

L’Escola Lleó XIII es posa les piles!

L’Escola Lleó XIII ens envia dos escrits de la Comissió Verda d’Agenda 21: un sobre la importància de fer la recollida selectiva d’un residu tan perillós com poden ser les bateries; i un altre sobre la senyalització dels arbres de l’escola.

Els alumnes de 6è de primària de l’Escola Lleó XIII, per evitar fer mal al medi ambient, hem construït uns contenidors de piles. Per fer-ho hem agafat dues ampolles de plàstic de 5 litres d’aigua, les hem tallat per la meitat i enganxat amb cinta adhesiva.
A continuació hem cobert  el recipient amb una capa de cola i, a sobre, hi hem posat una capa de paper de diari. Aquest procés l’hem repetit varies vegades i, quan s’ha assecat tot, el contenidor l’hem recobert de paper maixé. Finalment, l’hem pintat amb colors daurat i negre. És molt important no llençar les piles a les escombraries, sinó que cal portar-les a centres de reciclatge
.

Fa uns dies que hem celebrat la jornada de portes obertes de l’escola. Ha agradat molt la iniciativa de la comissió d’Agenda 21 de col·locar rètols en els arbres del nostre jardí amb el nom comú i el nom científic de les diferents espècies vegetals. Aquesta idea forma part del projecte curricular de la matèria de Ciències Naturals.

Comissió verda d’Agenda 21


 04/04/2013

No hay comentarios: