9 de abril de 2013

L’alumnat de 2n ens mostra l’hort de l’escola

L'A21E de l’Escola Àngels Garriga apareix en tot el currículum, des del Projecte Educatiu de Centre fins a la seva concreció en el Projecte Curricular. Una de les propostes és l’hort escolar: des de l'inici, pares, mares, mestres, alumnes i cuineres tenim cura d’aquests espai i, des de fa un parell d'anys, fabriquem compost a partir dels residus de l'hort i de la cuina. Com a alumnat, tots els grups fem tasques: preparem les feixes, conreem, tenim cura de les plantes, collim, etc.

Fins i tot hem iniciat la producció de planter propi: julivert, cogombres, carbassons, carbasseres de cabell d’àngel i conservem llavors. Ja tenim algunes plantes: enciams de diferents tipus provinents de collites pròpies!

Aquests cop, els nens i nenes de la classe de la Festa Major us mostrem el que hem fet:
En grupets de 4 o 5 hem dibuixat el plànol de l’hort i hem afegit alguns detalls: les fletxes, els arbres, el banc, l’hivernacle, els compostadors, la caseta de les eines, el rafal amb la taula, els dipòsits d’aigua, el cartell, les plantes… i hem resseguit tot el dibuix amb retolador negre i pintat tot el plànol.


 03/04/2013

No hay comentarios: