20 de abril de 2013

IMPLIQUEM-NOS AMB LA RESPONSABILITAT SOCIAL

Del 12 al 15 de juny tindrà lloc la 4a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, organitzada perIngeniería Social i l’Associació +Responsables, entitats signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és la conscienciació general envers la responsabilitat social a l’empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient. És un lloc de trobada on diferents  actors relacionats amb la responsabilitat social puguin trobar-se, millorar la seva visualització i mostrar les seves bones pràctiques en RSE.

El programa inclou diverses activitats, tant per a empresaris com per a ciutadans, i una fira de bones pràctiques on qualsevol entitat interessada en compartir experiències, recursos i fomentar el networking podrà participar-hi.
 
La participació tant en les activitats com en la fira és gratuïta, però cal inscripció prèvia que podeu fer a través del web oficial www.setmanarse.cat. Hi poden participar tant ciutadans individuals com entitats i empreses.
 
La Secretaria de l’Agenda 21 participarà a la fira presentant les línies d’acció del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat que fan referència a la responsabilitat social. Totes les organitzacions que estigueu interessades en participar però que us sigui impossible assistir a la fira podeu contactar amb nosaltres per telèfon 93 256 25 93 o al correu agenda21@bcn.cat per utilitzar l’estand de la Secretaria per oferir els vostres materials.

Per qualsevol altra consulta us podeu dirigir a info@setmanarse.cat.

 
Publicat el 17/04/2013

No hay comentarios: