9 de abril de 2013

What if...we change

Us presentem el portal web What if... we change. Aquesta iniciativa vol encoratjar a tothom a ser el canvi que volem veure, sense esperar que les coses canviïn soles o que les canviïn els altres, sinó sent nosaltres els protagonistes del canvi a través de vídeos de divulgació.

Cinc reporters: en Rodrigo, la Merel, en John, en Mamadou i la Megan, s’encarreguen de buscar iniciatives que requereixin suport i que vulguin ser explicades. Podeu promoure alguna de les iniciatives visionant algun dels vídeos ja realitzats o bé iniciar algun debat amb una pregunta que vulgueu que altres responguin.

Aquesta darrera versió és la que va fer l’alumnat de l’escola Jan Ligthart dels Països Baixos. Tenien una pregunta sobre el canvi climàtic per altres usuaris del web i els reporters del web What if...we change van anar a gravar-los i a buscar algunes respostes. En aquesta cerca van trobar altres nens i nenes que volien intercanviar les seves experiències i els seus coneixements. A més a més, van tornar amb algunes qüestions pels joves holandesos.


 03/04/2013

No hay comentarios: