9 de abril de 2013

Parlem de consum i prenem consciència dels residus

En el marc del programa Compartim un futur de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Centre de Formació d’Adults El Carmel, centre de l’A21E, va realitzar dues activitats complementàries amb els grups d’Ensenyament Inicial, Formació Instrumental, Graduat d’Educació Secundària i Pre-Graduat: una xerrada sobre consum responsable i una sortida a un Ecoparc.

La xerrada es va fer a la biblioteca del centre i, com podeu veure en la fotografia, estava ple de gom a gom. Es van haver de fer dos torns per encabir tothom! Una educadora ambiental va venir al centre i va parlar sobre la importància dels actes del dia a dia i responsabilitat de tothom a l’hora de consumir.

Aquesta xerrada es va complementar amb una visita guiada a un Ecoparc per a conèixer el tractament de les fraccions orgànica i resta recollides selectivament. Vam veure el procés per obtenir materials recuperables, compost i matèria orgànica bioestabilitzada o combustible sòlid recuperat. Les característiques d’aquesta instal·lació no permetien una visió gaire bona de tot això però va ser molt interessant.


 03/04/2013

No hay comentarios: