20 de octubre de 2013

30 NOVES ESCOLES SIGNEN EL COMPROMÍS

El passat 11 d´octubre es va celebrar l´Acte de Signatura de l´Agenda 21 Escolar del curs 2013-14, que va tenir lloc al Saló de Cent de l´Ajuntament de Barcelona.
Un total de 68 centres educatius van assistir a l´esdeveniment que dóna la benvinguda al nou curs escolar i a les escoles que entren a formar part per primer cop a la xarxa, enguany una trentena més.
L’Eskamot Verd, un grup d’alumnat del Col·legi Sant Ramon Nonat, es va presentar al Saló de Cent en format teatral com una organització secreta que vetllava per la sostenibilitat.
També hi van intervenir en nom de l´alumnat una mestra de l´Institut Narcís Monturiol, una educadora social i responsable de la cantina de l´Institut Ferran Tallada i una mare de l’Escola Bosc de Montjuïc.
Finalment, els centres nous van rebre un diploma d´acreditació i van marcar la seva situació geogràfica a un plànol de Barcelona, especialment elaborat per a l´ocasió, on hi figuren els 332 centres de l’Agenda 21 Escolar que aquest any estan desenvolupant el seu projecte.



No hay comentarios: