21 de octubre de 2013

Recull de Webs sobre el tema del consum


http://directorio-guia.congde.org/guiaderecursos
Eina de la Coordinadora de ONG para el Desarrollo que recull materials, recursos i experiències sobre diverses temàtiques, de les quals en destaquem les dedicades al comerç just i al consum responsable.
www.consum.cat
Agència Catalana del Consum, organisme autònom de la Generalitat de Catalunya.
www.consumehastamorir.com
Web d’un projecte de l’associació Ecologistes en Acció. En destaquem el conjunt de recursos i informació de l’apartat ‘Biblioteca’.
www.consumoresponsable.com
Web de la Red Andaluza de Consumo Responsable. Ofereix la possibilitat de descarregar materials i documents.
www.e-comerciojusto.org
Web de la coordinadora estatal de comerç just.
www.fets.org
Espai de FETS-Finançament Ètic i Solidari, una associació que agrupa a entitats catalanes del Tercer Sector i l’economia social i solidària. Entre els seus objectius inclou la sensibilització i la promoció de propostes per a un ús ètic dels diners. Hi ha una secció dedicada als bancs ètics.
www.intermonoxfam.org
En destaquem la gran quantitat de recursos i materials disponibles.
www.jugueteseguro.coop
Projecte europeu amb l’objectiu d’informar i formar als consumidors sobre la seguretat de les joguines, el seu ús i el seu consum responsable.
www.omic.bcn.cat
Web de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor des d‘on es poden realitzar reclamacions, consultes i tràmits diversos.
www.ozonalia.org
Programa del UNICEF – Comité Español pel foment del consum responsable i el comerç just. En destaquem l’apartat ‘Planeta Ozonalia’ on hi ha material didàctic que es pot descarregar, jocs i preguntes sobre el consum responsable.
www.setem.cat
Web on trobem notícies, campanyes, informes, programes de formació i col·laboració sobre comerç just. A més d’una botiga virtual ofereixen exposicions itinerants sobre el tema.
www.xarxaconsum.net
Xarxa de Consum Solidari. Associació catalana que treballa en l’àmbit del comerç just i el consum responsable des de diferents àmbits. 

Agenda 21 Escolar

No hay comentarios: