20 de octubre de 2013

RENOVEU L´ARMARI AMB ROBA D´INTERCANVI

Voleu renovar la vostra roba sense oblidar el consum responsable? Diverses entitats, associacions i l´Ajuntament de Barcelona organitzen conjuntament la 3a edició de la campanya "Renova la teva roba", de l´11 al 23 de novembre, que s´emmarca dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.
 
A través de la creació d´una xarxa de punts repartits arreu de la ciutat, la ciutadania tindrà accés a l´intercanvi de peces de roba. Totes les entitats que ho vulguin podran formar part d´aquesta xarxa i organitzar un punt on es podrà portar roba i intercanviar-la. 

Paral·lelament als espais d´intercanvi s´organitzaran activitats: xerrades, tallers, exposicions, espectacles i mostres relacionades amb el consum responsable de roba, el consum col·laboratiu i la prevenció de residus. 
 
Què heu de saber?
Porteu la vostra roba al punt d´intercanvi i allà us la canviaran per "renoves" que després podreu intercanviar de nou per la roba que us agradi més en qualsevol punt de la xarxa. 
 
- Complements i samarretes: equivalen a 1 renova 
- Pantalons, camises, faldilles, vestits, jerseis i jaquetetes: equivalen a 2 renoves
- Roba de vestir, jaquetes grans, conjunts, vestits jaqueta...: equivalen a 3 renoves
 
S´hauran de seguir unes indicacions: 
• La roba ha d´estar neta, sense forats ni taques ni trencada. 
• Es podran portar com màxim 10 peces de roba.
• Només s´accepta roba de vestir. No s´agafaran sabates, roba interior ni de la llar.
• L´organització es reserva el dret a decidir l´acceptació de la roba segons el seu estat.
• La roba que no s´accepti cal portar-la al punt verd o al contenidor de Roba Amiga.
 
També us convidem a la "Taula de debat sobre Bancs del Temps" el dimecres 20 de novembre a les 18.30 h al Casal de Barri Can Baró -El Pirineu (C/ Josep Serrano, 59), organitzada per l´Associació Salut i Família i Banc del Temps de Can Baró.
 
   

No hay comentarios: